,,Rietuva”-Plungės rajono lauko 7×7 futbolo pirmenybių nugalėtoja

Pasibaigė visą mėnesį trukusios Plungės rajono lauko 7×7 futbolo pirmenybės, „Plungės Baldai” taurei 2019 laimėti.
Visą mėnesį netrūko atkaklių varžybų, įdomių akimirkų ir įvairaus oro, tačiau tai neatbaidė nė vienos komandos ir rungtynės vyko bet kokiu oru – tai tik įrodymas, jog futbolas žaidžiamas bet kokiomis oro sąlygomis
Už nuostabias taures VšĮ Plungės Futbolas nori padėkoti UAB Plunges baldai, kurios papuošė visą apdovanojimų ceremoniją.

Taip pat didelis AČIŪ ir visoms komandoms – Minija, Pievelė, FK Babrungas 1, FK Babrungas 2, Žemaitijos Babrungas, OSS ir Rietuva.
Džiugu, kad net dvi komandos buvo surinktos iš VšĮ Plungės Futbolas jaunimo, kurios atkakliai kovėsi su visomis komandomis.
VšĮ Plungės Futbolas taria Ačiū visiems dalyviams, kurie rodė puikų pavyzdį ir meilę futbolui, klubo ugdomiems vaikams.Dar didesnis AČIŪ buvo ištartas ir ištikimiausiems sirgaliams, kurie niekada nepamiršo savo komandų ir šildėsi arbata bet kokiu oru.
Taigi, galutinė rikiuotė po įvykusių rungtynių dėl pirmos ir trečios vietų:

RIETUVA – I-oji Vieta
ŽEMAITIJOS BABRUNGAS – II-oji Vieta
FK BABRUNGAS 1 – III Vieta

Naudingiausias pirmenybių žaidėjas pripažintas Egidijus Srėbalius (Žemaitijos Babrungas)
Rezultatyviausias pirmenybių žaidėjas – Vytautas Daublys (17 įvarčių (OSS))
Geriausias vartininkas – Justas Adomavičius (Rietuva)
Prizininkus apdovanojo ir sveikinimo žodį tarė VšĮ „Plungės Futbolas” direktorė Jurgita Skerse ir valdybos narys – Adomas Zamulskis.VšĮ Plungės Futbolas tiki, jog tai taps gražia tradicija suburiant įvairias miesto bei rajono komandas ir žaidėjus, taip populiarinant šią sporto šaką rajone.Organizacija taria dar kartel visiems kas dalyvavo didelį AČIŪ ir laukia kitų susitikimų futbolo aikštėje.